dinsdag 2 april 2013

Webshop van RGinspiratie


Naast de mooie fysieke winkel van RGinspiratie in Geldermalsen, heeft RGinspiratie ook nog een mooie webshop waar je allerlei producten kunt kopen. 

De webshop van RGinspiratie ziet er fris en strak uit, net zoals de winkel. Je kan makkelijk de verschillende producten vinden en dus ook een weg door de webshop. Doordat het zo makkelijk is om producten te vinden, voelt de webshop van RGinspiratie heel fijn aan.

Ook in de webshop van RGinspiratie zie je dat ze zeer goed zijn in interieur inspiratie en advies. Je ziet verschillende accessoires zoals, zoals een grappige spaarpot kikker, maar ook kandelaars, kussens, verlichting en zelfs kleine meubelen. Daarnaast kan je ook kadobonnen kopen welke je weer in de winkel kunt gebruiken.

Wanneer je wat koopt via de webshop van RGinspiratie, dan worden de gekochte artikelen altijd snel verzonden. De regel is 5 dagen na betaling en dat is een snelle levering. Daarnaast is de service van RGinspiratie ook zeer goed te noemen en zijn alle producten van hoogwaardige kwaliteit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten